4 תשובות
את יכולה לבשל בנפרד ובסופו של דבר אחרי שאת מרתיחה את הפסטה עצמה והיא נהיית רכה
לשפוך את הרוטב המוכן על הפסטה ולערבב, בתאבון!
אפשר את שניהם אבל אם תבשלי את הרוטב אם הפסטה תוכלי לאכול רק עכשיו, כי אם תשימי במקרר למחרת זה יהיה מגעיל כזה. במקרה שזה לכמה ימים תכיני רוטב ותשימי אותו בנפרד ורק תחממי כשאת שמה מעל
בעיקרון אפשר גם וגם אבל תמיד עדיף לבשל את הפסטה עם הרוטב אבל רק שהפסטה חצי מוכנה אם היא כבר מוכנה לאכילה תשפכי את הרוטב עליה
כשהיא תהיה מוכנה לשים עליה.