7 תשובות
לא.
בנוסף, חשוב שתערבבי כל הזמן את החלב והשוקולד כדי שהשוקולד לא יהיה אבן
בנוסף, חשוב שתערבבי כל הזמן את החלב והשוקולד כדי שהשוקולד לא יהיה אבן
אני חושבת שקצת, לפי מה שאני יודעת אם לא משמנים זה יכול להידבק לסיר. אז תקחי איזה נייר סופג ותשימי בערך כפית שמן.
אנונימי
לא, את ישר שמה את החלב שיתחמם ואז את השוקולד
אני ממיסה את השוקולד מוסיפה טיפה אבל ממש טיפה חמאה עד שתהיה תערובת אחידה וחלקה ואני מוסיפה כל הזמן חלב עד שזה יוצא כפי שאני רוצה (ככה אני עושה ולא צריך לשמן את הסיר אולי מעט בצדדים) וחשוב! לערבב כל הזמן!
לא
אם את רוצה שלא ידבק ולא ישרף פשוט תחממי בסיר קטן חצי כוס חלב או חצי מיכל שמנת מתוקה עד שהם רותחים וככשרותח תסירי מהגז ומיד תוסיפי את החפיסת שוקולד ותערבבי עד שהוא נמס ואת יכולה להוסיף כף נוטלה זה יוצר מרקם ממש טוב לציפוי וזה גם ממש טעים תאמיני לי זה תמיד מצליח וכדי לנקות את זה מהסיר פשוט תחכי שהסיר יתקרר טיפה ותשימי בכיור תמלאי אותו במים ותשרי לכמה דקות והשוקולד ירד בקלות:)
באותו הנושא: