4 תשובות
תלוי איזה מתכון אבל בכללי כן
אני חושבת שזה לא אמור להפריע, אפשר לנסות, מקסימום לא ילך.
אני יודעת שחלב קוקוס/סויה טובים מאוד לבישולים. אבל אם זאת שמעתי שלאפיה אז יותר טוב חלב שקדים/קוקוס. חלב אורז יכול להיות נחמד אבל לא טעמתי אז אני לא יודעת.
ממליצה שפשוט תטעמי אותם ותחליטי מה שניראה לך יותר מתאים כי הם נורא שונים בטעמים שלהם וזה תלוי לטעם שאת מחפשת.
ממליצה שפשוט תטעמי אותם ותחליטי מה שניראה לך יותר מתאים כי הם נורא שונים בטעמים שלהם וזה תלוי לטעם שאת מחפשת.
כן:)
באותו הנושא: