4 תשובות
רחב
שיייקי
אני פרסית ואני מכינה אורז פרסי עם סיר רחב
חסוי
אני מכיר אותו, זה מאכל טעים. אני חושב שהסיר פחות משנה, אבל במקרים שאני ראיתי שעושים את זה, זה היה בסיר עמוק רגיל. מה שיותר קריטי זה לדעת איך להכין את זה, באיזה סוג אורז לשתמש, ומתי להפוך את הסיר. אורז בסמתי נחשב אורז מעולה. אגב, אם הסיר גדול, לא חייבים להפוך את כולו עם כל האורז. אפשר להוציא קצת ואז להפוך את היתר על צלחת גדולה, ככה שהערימה תהיה יפה בצורה שדומה לעוגה, ולא תראה כמו הר של אורז.
אני פרסייה ומכינה אורז פרסי עם תאדיג שזה בעצם תפוחי האדמה שבתחתית הסיר.
מומלץ לקחת סיר רחב, אני משתמשת בסיר של טפאל וזה יוצר נהדר ונשלף בקלות
כשרוצים להגיש.
באותו הנושא: