4 תשובות
לא יותר מיום אחד. במקרר יותר.
שואל השאלה:
למה?
מאיפה אתה יודע?
פעם כאשר הייתי בחו"ל שמעתי שזה ליותר מיום
למה?
מאיפה אתה יודע?
פעם כאשר הייתי בחו"ל שמעתי שזה ליותר מיום
אנונימי
אוכל ככלל שומרים בטמפרטורה של 4 מעלות צלסיוס וגם זה ל 3 עד 7 ימים לאחר מכן זה מתחיל לגדל חיידקים.
בהקפאה אפשר המון זמן.
בטמפרטורה של 100 מעלות אפשר לשמור אוכל זמן רב אך הטעם הופך לתפל.
פחות מזה זה קרקע טובה לחיידקים ופטריות.
בהקפאה אפשר המון זמן.
בטמפרטורה של 100 מעלות אפשר לשמור אוכל זמן רב אך הטעם הופך לתפל.
פחות מזה זה קרקע טובה לחיידקים ופטריות.
שואל השאלה:
מסתבר ככה לאחר הקנייה של המכשיר
האורז מתייבש אם משאירים אותו ואז הוא נתקע בשיניים
כלומר אם משאירים על מצב חימום
מסתבר ככה לאחר הקנייה של המכשיר
האורז מתייבש אם משאירים אותו ואז הוא נתקע בשיניים
כלומר אם משאירים על מצב חימום
אנונימי