3 תשובות
יש מלא מתכונים באינטרנט
אבל ספיציפית מקדולנדס מטגנים בשמן עמוק... זאת אומרת שיש מיכל עם מלא שמן ולו מוסיפים את התפו"א... לא להפך שמוסיפים לתפו"א שמן
אבל ספיציפית מקדולנדס מטגנים בשמן עמוק... זאת אומרת שיש מיכל עם מלא שמן ולו מוסיפים את התפו"א... לא להפך שמוסיפים לתפו"א שמן
קונים סכין עם להב בצורת גלים
ואמ פשוט חותכים ותטגנים בשמן עמוק
יותר טעים בתנור
ואמ פשוט חותכים ותטגנים בשמן עמוק
יותר טעים בתנור
בשביל שזה יהיה כמו מקדולנס בקלות את צריכה לקנות ציפס קפוא בחנות
כי אם תקחי תפוחי אדמה רגילים ותחתכי לחתיכות זה לא יצא כמו שאת רוצה
מה שאת צריכה לעשות זה לקנות ציפס קפוא בחנות
לשים שמן בסיר שזה יהיה בגובה טוב
לחמם בחום בינוני לא יותר מידי חם כי זה ישרוף את הציפס
ולהכניס את הציפס בפנים (לא הכל בבת אחת)
לחכות חמש עשר דקות עד שזה מתחיל להיות שחום ואז להוציא!
כי אם תקחי תפוחי אדמה רגילים ותחתכי לחתיכות זה לא יצא כמו שאת רוצה
מה שאת צריכה לעשות זה לקנות ציפס קפוא בחנות
לשים שמן בסיר שזה יהיה בגובה טוב
לחמם בחום בינוני לא יותר מידי חם כי זה ישרוף את הציפס
ולהכניס את הציפס בפנים (לא הכל בבת אחת)
לחכות חמש עשר דקות עד שזה מתחיל להיות שחום ואז להוציא!
אנונימי
באותו הנושא: