התחברות
הרשמה
אם יש לי פסטה חריפה במקרר שהוכנה ביום חמישי, זה בסדר לאכול אותה עכשיו?
6 במרץ 2016, 17:24
ציוד חשמלי
מקרר
מכשירי חשמל
מתכונים
מטבח
פסטה
תשובה אחת
כן
ה
הזמן עושה את שלו
באותו הנושא:
נטרול חריפות של פלפל חריף מפסטה - שמתי ברוטב לפסטה פלפל חריף. איך אני מנטרל את החריפות?
זה סבבה לאכול פסטה שהכינו אותה ביום שני (היא הייתה במקרר)
אכילת פסטה שהייתה במקרר - כמה זמן פסטה מבושלת יכולה להחזיק במקרר ולא להתקלקל (ללא רוטב)?
המבורגר שהיה יומיים/שלושה במקרר, עדיין אפשר לאכול?
יש לי פסטה ברוטב עגבניות במקרר, היא משלשום- אפשר עדיין לאכול ממנה?
השפעת חריפות על איכות הקול - זה נכון שאם אוכלים חריף אז הקול נהיה פחות יפה?
מי יודע כמה זמן לוקח לפסטה וקציצות להיות מקולקלים? זה מיום ראשון וזה במקרר
לרענן שניצלים שעמדו במקרר - איך אפשר "להחיות" שניצלים שעמדו מספר ימים במקרר, אך עדיין טובים לאכילה?
להשאיר נקניקיות במקרר - הוצאתי אתמול נקניקיות מהמקפיא ושמתי במקרר, האם זה יכול להישאר במקרר ליום יומיים?
הכנתי היום פסטה ברוטב שמנת פטריות. כמה ימים היא יכולה להחזיק במקרר?
הכנתי פסטה יום ראשון בערב ונישאר לי חצי בצל במקרר אני יכולה להשתמש בו?