5 תשובות
אם אכלת סטייק גומי, או שהוא באיכות ירודה, או שהוא לא התבשל מספיק.
זה טעים מצד אחד ולא בריא מצד שני. וגם מסטיק השאלה איזה סטייק זה. סטייק עוף פחות טעים ולא מסטיק
נכון אני לגמרי מסכים איצך
אני יודע בוודאות שזה גם לא בריא, ושעושים על האש זה מתמלא בעשן של הצלייה
אני יודע בוודאות שזה גם לא בריא, ושעושים על האש זה מתמלא בעשן של הצלייה
תקני סטייק עין אמיתי של אדום אדום שעולה 150 ש"ח לקילו, ותבקשי ממנו שיפרוס לך אותו פרוסות דקות ותניחי אותו על המנגל עם מלח ופ. שחור גרוס בלבד אבל שהמנגל חלש כמה דק' כל צד ותביני מה זה סטייק עין אמיתי.
כל השאר לא באמת סטייק עין.
כל השאר לא באמת סטייק עין.
או שאכלת סטייק טרי שהתייבש על המנגל או שקנית סטייק קפוא.
עצה שלי, אם כבר קונים קפוא (לא ממליץ, עדיף כבר לקנות מיושן אם אין תקציב לטרי) כדאי להפשיר אותו שיהיה בטמפרטורת החדר ורק אז להעלות אותו לאש 3 דקות מכל צד והסטייק יהיה סבבה ולא קשה, כמובן שאין מה להשוות עם סטייק טרי. כשהוא טרי ובמידת עשייה נכונה הוא רך מאוד ונמס בפה.
עצה שלי, אם כבר קונים קפוא (לא ממליץ, עדיף כבר לקנות מיושן אם אין תקציב לטרי) כדאי להפשיר אותו שיהיה בטמפרטורת החדר ורק אז להעלות אותו לאש 3 דקות מכל צד והסטייק יהיה סבבה ולא קשה, כמובן שאין מה להשוות עם סטייק טרי. כשהוא טרי ובמידת עשייה נכונה הוא רך מאוד ונמס בפה.
באותו הנושא: