3 תשובות
כן. בהחלט ניתן, והתוצאה מצוינת.
עדיף להשתמש בתבנית חד פעמית.
כמובן לאחר זמן מה, להוציא ולבדוק עם קיסם, אם היא מוכנה.
כשהקיסם יוצא יבש- סימן שהיא מוכנה.
בתאבון.
שואל השאלה:
כפרה עליך תודה. אם נגיד רשום במתכון שצריך 180 מעלות ככה אותו דבר בטוסטר אובן?
אנונימית
הי. תלוי בגודל הטוסטר.
עקרונית הייתי אופה ב160 מעלות. שמה את התבנית באמצע, שלא תישרף. ומכוונת בטוסטר חום למעלה ולמטה. ששניהם יהיו דלוקים. מכיון שטוסטר קטן יותר, בודקת. מושכת את התבנית מעט החוצה, ורואה את הצבע שהתקבל. ומחזירה. כשהתקבל הצבע העליון, מושכת שוב החוצה, תוקעת קיסם במרכז העוגה, אם יבש- העוגה מוכנה.