4 תשובות
אף פעם לא שמעתי על זה
מי שמכין את הפיצות חייב רסק עגבניות משובח
מה פתאום קטשופ --- מי שעושה כזאת פיצה דופק לעצמו את העסק, מה הרעיון?
מי שמכין את הפיצות חייב רסק עגבניות משובח
מה פתאום קטשופ --- מי שעושה כזאת פיצה דופק לעצמו את העסק, מה הרעיון?
שואל השאלה:
בעפולה אוכלים פיצה עם קטשופ כיאלו מוסיפים קטשופ
בעפולה אוכלים פיצה עם קטשופ כיאלו מוסיפים קטשופ
אנונימי
וואלה נשמע מוזר מאוד,
בטח מזעזע ברמת הטעם
בטח מזעזע ברמת הטעם
יש הרבה שאוכלים כך פיצות. זה כמו שיש ששמחם רוטב פיצה ויש שלא. ואני לא חושב זה רק בצפון
באותו הנושא: