2 תשובות
שואל השאלה:
אני מדברת על אפונה יבשה שבישלו אותה בלי שמן ועל אפונה קפואה משקית, רק רציתי לדעת מה ההבדל, וזה ממש לא אותו דבר כמו צ'יפס ותפוח אדמה. אתם יכולים לבדוק בעצמכם זה לא מעניין אותי אם אתם מאמינים, אם אתם לא מסוגלים לתת לי תשובה כמו שצריך אל תענו.
לתגובה הראשונה, זאת שאלת חקר בביולוגיה, אני ממש לא צריכה הערות כאלה.
אנונימית
תראי, אפונה יבשה זאת אפונה שהוציאו לה את כל המים
זאת אומרת שייכנס יותר אפונה יבשה בכוס מאשר אפונה רגילה
אז ככה שיוצא שאין הבדל בקלוריות יש הבדל בכמויות
אשמח לפרח
באותו הנושא: