5 תשובות
בשר רזה - בשר בלי הרבה אחוזי שומן, למשל: חזה עוף, חזה הודו
נתחי הבקר הרזים: כתף, צוואר, צ'אק, פילה מדומה, שייטל ווייסברטן.
יתרונותיו של בשר בקר רזה: מכיל כמות נמוכה של שומן. עשיר בברזל, באבץ ובוויטמינים מקבוצת b החיוניים לתפקוד הגוף בכלל ולבריאות הלב בפרט.
שואל השאלה:
חזה עוף זה לא עוף xd?
אנונימית
חזה עוף כשמו, הוא החלק של החזה מהעוף.
שואל השאלה:
אז זה נחשב בשר רזה או לא..? התבלבלתי.
אנונימית