5 תשובות
מאד יתכן שאתה כן רגיש לחלב, יש אנשים שממש עושה להם חלב רע, אני מציע שתנסה למשל רק אחוז אחד במקום שלוש אחוז, אם ממשיך תעבור לחלב עזים, אם ממשיך אז תעבור באמת לחלב סויה או חלב שקדים,
יש כאלה שרגישים דווקא לחלב פרה ולא לחלב עזים.
יש כאלה שרגישים דווקא לחלב פרה ולא לחלב עזים.
אז למה לא ללכת ישר לפיתרון הבריא יותר?
אתה כנראה רגיש ורוב הרגישויות קשורות ללקטוז
נסה חלב סויה מכל סוגיו (או כל "חלב" אחר מהצומח)
הוא גם יותר בריא מעזים כשחושבים על זה
אתה כנראה רגיש ורוב הרגישויות קשורות ללקטוז
נסה חלב סויה מכל סוגיו (או כל "חלב" אחר מהצומח)
הוא גם יותר בריא מעזים כשחושבים על זה
רצוי בכלל להימנע מחלב כי הוא לא בריא לנו. חלב סוייה או חלב אורז/שקדים וכד' עדיף.
יכול להיות שאתה רגיש ללקטוז. בתחליפי החלב אין לקטוז, נסה ותראה אם זה נכון לך.
יש גם חלב ללא לקטוז לי אישית הוא מאוד טעים יש לו טעם מתוק טיפה וטעם חזק יותר של חלב אם זה הגיוני כלומר מרגישים ששותים חלב שהוא לא מדולל. זה ידוע שחלב יכול לגרום לבעיות גזים וכו'
באותו הנושא: