התחברות
הרשמה
לאופים שביננו- אפשר להחליף אבקת מאלט בקמח רגיל?
20 באוקטובר 2016, 16:48
קמח
אפייה
עוגות
תחליפים
תשובה אחת
אני חושבת שכן
B
Back to the Future
באותו הנושא:
במתכון לעוגה בחושה כתוב לי להשתמש בקמח רגיל (וגם רשום אבקת אפיה), אפשר להחליף אותם בקמח תופח ואז לא לשים אבקת אפיה?
במתכון עם קמח רגיל, אבקת אפייה ושמרים, אפשר להחליף לקמח תופח?
האם ניתן להחליף את הקמח התופח במשהו דומה? כמו בקמח רגיל עם אבקת אפייה או בסודה?
אם רשום במתכון אחד ורבע כוסות קמח תופח, איך להחליף את זה בקמח רגיל ואבקת אפייה? כמה לשים?
אפשר מתכון לפנקייק טעים בלי אבקת אפייה עם קמח רגיל?
יש לי שאלה: אפשר להשתמש בקמח רגיל להכנת פנקייק במקום קמח תופח ובלי להוסיף אבקת אפייה..?
האם במתכונים של עוגות קמח רגיל, אפשר להחליף הקמח בקמח טופיוקה?
בימקום להשתמש ב4 כוסות קמח רגיל וכף אבקת אפיה אפשר להשתמש ב4 כוסות קמח תופח?
אפשר לשים במקום קמח תופח אבקת אפייה עם קמח רגיל?
קמח תופח זה כמו קמח רגיל עם אבקת אפיה (נגיד במתכונים?
במתכון כתבו 2 כוסות קמח תופח, ושמתי 2 קמח רגיל, כמה אבקת אפיה לשים?