3 תשובות
אצלי בבית קונים את זה קפוא ושמים במים חמים לכמה זמן שכתוב על האריזה
אתה קונה פולי סויה קפואים
אתה שם בכלי שמתאים לחימום במיקרו עדיף שיהיה כלי עם מכסה שאפשר לסגור אותו מוסיף קצת מיים חמים סוגר תמכסה אם יש ושם ל5 דקות בערך תלוי בכמות אבל בכללי 4-5 דקות
מוציא את זה מהמיקרו מוסיף לימון ומלח ובתאבון
מצרכים:
שקית אדממה (יש בכל סופר)
מלח
מים

אופן ההכנה:
למלא סיר בקטן\בינוני במים חמים עם קצת מלח, להוסיף את פולי הסויה ולהרתיח שוב למשך 3-4 דקות, לסנן לפזר מלח לערבב ולאכול

* לא אוכלים את התרמיל, מוציאים החוצה את הגרעינים הירוקים.

בתיאבון (: