תשובה אחת
כאשר הקליפה רכה, לפני שהיא מתיבשת על העץ מהשמש, אפשר לאכול אותה, יחד עם הגלעין המתוק. אם הגלעין מר, וזה בעץ שקד שאיננו מורכב, אפשר לאכול את הקליפה הרכה, ללא הגלעין המר.
אם הקליפה התיבשה וקשה, אוכלים רק את הגלעין המתוק. הקליפה יכולה לשמש בכמות גדולה, כחפוי בגענת נוי מפני השמש. פשוט לפזר סביב שורשי הצמחים.
אפשר גם להוסיף אותם לכל חומר אורגני, ליצור קומפוסט.
להערכתי אפשר גם להזין בהם עיזים --ביחוד מהזן השחור- שאוכלות דברים קשים.