4 תשובות
יין אדום יהיה מצויין, צויי כי יהיה יבש.
במרבית המתכונים יש להשרות את העוף שלם או מחולק למספר שעות ואז תמיד עדיף לילה.
אולם יש מתכונים שלא נדרשת השריה ללילה -מתכון של אהרוני ראה הלינק
כך או כך בתאבון
במרבית המתכונים יש להשרות את העוף שלם או מחולק למספר שעות ואז תמיד עדיף לילה.
אולם יש מתכונים שלא נדרשת השריה ללילה -מתכון של אהרוני ראה הלינק
כך או כך בתאבון
קישורים מצורפים:
בעקרון הכלל אומר יין לבן לבשר לבן ויין אדום לבשר אדום אך לא קורה דבר אם משרים את העוף אף ביין אדום. באשר להשרייה מומלץ בנוסף ליין להוסיף מעט חומץ שמרכך את הבשר ותבלינים שונים יבשים או רטובים (קטשופ וכד') שנדבקים לעוף ונותנים לו טעם נוסף, היין עצמו לא נדבק לעוף
זה הכל עניין של טעם. עוף מסוגל לקבל טעם כמעט מכל דבר ולכן אפשר לבשל אותו במה שרוצים - הטעם של התוצאה הסופית כמובן ישתנה בהתאם.
תלוי במתכון, בעיקרון יין אדום הולך מצויין עם עוף.
באותו הנושא: