4 תשובות
אין ברירה אם היא עדין חמה תפזרי קצת מלח מעל לפשטידה זה לא נורא אפשר להוסיף בזמן האוכל או לצרף קצת חמוצים לארוחה וביחד זה בסדר
בתאבון לני
בתאבון לני
שום אסון
בדיוק כמו אוהבי המלוח ממש שמוסיפים לאחר בישול מלח לכל דבר אפילו לפני טעימה
הצהירי שיש להוסיף מלח בעת האכילה. הכל יבא על מקומו בשלום
בתאבון
בדיוק כמו אוהבי המלוח ממש שמוסיפים לאחר בישול מלח לכל דבר אפילו לפני טעימה
הצהירי שיש להוסיף מלח בעת האכילה. הכל יבא על מקומו בשלום
בתאבון
חיים אופק
פזרי ממעל גבינה מלוחה ואפשר אף לחמם זאת בתנור
לא קרה שום דבר נורא ,
ודרך אגב, רוב האנשים מוסיפים מלח רק לאחר שהם מכינים את האוכל.
פשוט תפזרי מלח אל הפשטידה ובתאבון.
ודרך אגב, רוב האנשים מוסיפים מלח רק לאחר שהם מכינים את האוכל.
פשוט תפזרי מלח אל הפשטידה ובתאבון.
באותו הנושא: