4 תשובות
הנוהג עבור טיפ לנותני שירות הוא כ-10%
אם המלצר\מלצרית היו אדיבים במיוחד נהוג לעלות עד 20% - 15%
כלומר עבור ארוחה בשווי 100 שקלים - 10 שקלים טיפ
אם השירות היה טוב מאוד: 15-20 שקלים
לא משנה כמה אנשים
בסכום הזה 10-15 מספיק בהחלט
בסכום הזה 10-15 מספיק בהחלט
אני בד"כ עושה 10% ומעגל קצת כלפי מעלה
סה"כ המלצרים עובדים קשה, הרבה שעות על הרגליים, ומקבלים שכר נמוך
אם מקבל שירות טוב הכיף שלי לתת טיפ מכל הלב
סה"כ המלצרים עובדים קשה, הרבה שעות על הרגליים, ומקבלים שכר נמוך
אם מקבל שירות טוב הכיף שלי לתת טיפ מכל הלב
אני אישית לא משאיר טיפ, בדרך כלל כשאני אוכל במסעדות בתל אביב צועקים עלי כשאני לא משאיר טיפ או מתנכלים, וזה לא נעים. אז אני מעדיף שלא לתת כלום.
באותו הנושא: