5 תשובות
כן יחסית משמין
גוגל הוא חבר שלך.. אנשים עצלנים היום!
http://bfy.tw/cxro כנסי לקישור הזה

ועוד משהו על קשיו:
"האגוזים, כפי שראינו, עוברים אידוי בקיטור. לאדי הקיטור יכולה להיות טמפ' גבוהה מאוד, אף מעל 100 מעלות צלזיוס, אבל קשה להעריך את הטמפ' שאליה נחשפים אגוזי הקשיו מכיוון שזה תלוי בלחץ בדודים ולא הצלחנו להשיג נתונים על כך. ממה שרואים בסרטון בסוף הכתבה, נראה שהאדים יוצאים בלחץ די גבוה, מה שמרמז שאגוזי הקשיו נחשפים לטמפ' גבוהה מאוד, בסבירות גבוהה כ 100 מעלות צלזיוס ואולי אף יותר.
בטמפ' כזו האנזימים בתוך האגוז מאבדים את הפעילות שלהם, חלק מהויטמינים נפגעים ונהרסים ויש גם חשש לחימצון של חומצות השומן של הקשיו (לא הצלחנו להשיג נתונים אמינים על רמת החימצון של השומן בקשיו).
לאור המידע הנ"ל והבנה שאגוז הקשיו הטבעי, בעצם אינו באמת טבעי, אני ממליץ לא להרבות בצריכתו. קרוב לוודאי שהוא מכיל הרבה פחות ויטמינים ונוגדי חימצון בהשוואה לשאר האגוזים ולשקדים טבעיים."
דיי משמין
בכמות גדולה כן, יש בקשיו המון מלח.