6 תשובות
שואל השאלה:
אני אלרגית לחרדל אפשר בלי?
אנונימית
את לוקחת ביצה ומערבבת עם תבלינים שאת רוצה.
לוקחת את החזה וטובלת בתוך התערובת של הביצה.
מצפה בפירורי לחם (את יכולה לשים גם תבלינים בתערובת).
מכניסה למחבת שהשמן שלו התחמם קודם ומטגנת משני הצדדים.

בתיאבון!
את לוקחת את השניצל, טובלת בקמח, ואז בביצה ואז בפירורי לחם. לפני שמכניסה למחבת שימי לב שאין גושים גדולים ותנערי קצת.

זה המתכון הכי פשוט.

אני שם בקמח, ביצה, קמח, ביצה, פירורי לחם. אפשר גם שהקמח יהיה עם תיבול קצת. מלח פלפל לא משהו רציני.


בתאבון
עצה שלי -
להוסיף חוץ מהקערה של הביצה והקערה של הפירורי לחם גם קערה של קמח.
זה מוסיף ברמות והם הרבה יותר קריספיים ככה!
אם לא תשימי קמח זה מה שגורם לגושים ולהתפוררות. ממליץ מאוד על קמח!

וחרדל ממש לא נחוץ. מלח פלפל זה הפשטות והיופי שבזה :)
ברור.. רק עניתי בנוגע לשאלה שלה אם אפשר בלי :)
אני גם מדי פעם שם חרדל טרי (הגרגירים).


וד"א.. לא חובה לפוצץ בשמן!
לשים איזה 2 כפות לכל החבילה. להוסיף טיפה אם נגמר. שהשניצל לא ישחה בשמן
לשים לב שהמחבת והשמן כמעט במצב רתיחה לפני ששמים את השניצל.