6 תשובות
בעיקרון הפירורי לחם לא ידבקו לשניצל
אפשר להכין חזה עוף במקום
אפשר להכין חזה עוף במקום
לא, הביצה מדביקה את פירורי הלחם לשניצל ויוצרת ציפוי ייחודי שדורש ביצה. אני בספק שפירורי הלחם ידבקו לשניצל, וגם אם הם ידבקו, הציפוי ייצא שונה לגמרי.
אפשר וחצי. ניסיתי אותו ויצא מעולה. אבל זה אפוי לא מטוגן. פשוט פצצה!
קישורים מצורפים:
תנסי משהו אחר נוזלי שידביק את הפירורים לביצה
כמו בלילה עם צילי מים מיונז שום חרדל וזה גם יוצא טעים
כמו בלילה עם צילי מים מיונז שום חרדל וזה גם יוצא טעים
מה זה התגובות האלו?!
ברור שאפשר מה אתם גנובים?
אני כל הזמן עושה את זה בלי היו רק כמה פעמים שעשיתי עם ביצה מה זה השטויות האלו
פשוט לוקחים את הבשר ושמים בתוך קערה של פירורי לחם ושומשום (אפשר גם בלי שומשום לדעתי זה יותר טעים עם) ושמים במחבת עם שמן עד שזה נהיה זהוב בצדדים ואז הופכים וכשהפרורים זהובים מוציאים לצלחת
וזהו
את כל המתכון רשמתי חח
אין בעיה מהכוונה שזה לא ידבק, זה נדבק
בתיאבון
ברור שאפשר מה אתם גנובים?
אני כל הזמן עושה את זה בלי היו רק כמה פעמים שעשיתי עם ביצה מה זה השטויות האלו
פשוט לוקחים את הבשר ושמים בתוך קערה של פירורי לחם ושומשום (אפשר גם בלי שומשום לדעתי זה יותר טעים עם) ושמים במחבת עם שמן עד שזה נהיה זהוב בצדדים ואז הופכים וכשהפרורים זהובים מוציאים לצלחת
וזהו
את כל המתכון רשמתי חח
אין בעיה מהכוונה שזה לא ידבק, זה נדבק
בתיאבון
אצלנו לא אוכלים שניצלים עם ביצה כי אחותי אלרגית לביצים, אפשר להשתמש בדברים אחרים ועדיין יוצא טעים
באותו הנושא: