8 תשובות
שתי כפיות שוקולית, מים חמים חצי כוס וחלב חצי כוס?
זה תלוי אם את רוצה את זה חם או קר
אני בדרך כלל שמה 2 כפיות שוקולית
ממש קצת מים חמים (בשביל שלא יהיה גושים)
ואז שמה חלב עד הסוף
אני בדרך כלל שמה 2 כפיות שוקולית
ממש קצת מים חמים (בשביל שלא יהיה גושים)
ואז שמה חלב עד הסוף
שוקולית זה חרא יש לי מתכון הרבה יותר טוב
אבל אם את רוצה עם שוקולית תקחי 2 כפיות שוקולית בערך וכפית של סוכר, מעט מים רותחים כדי שהשוקולית תימס ואז חלב
אם את רוצה שוקו חם, עדיף לך לשים כוס חלב בפינג'ן ואז את השוקולית והסוכר
אם תרצי, אוכל לתת לך שוקו הרבה יותר טעים משוקולית :)
אבל אם את רוצה עם שוקולית תקחי 2 כפיות שוקולית בערך וכפית של סוכר, מעט מים רותחים כדי שהשוקולית תימס ואז חלב
אם את רוצה שוקו חם, עדיף לך לשים כוס חלב בפינג'ן ואז את השוקולית והסוכר
אם תרצי, אוכל לתת לך שוקו הרבה יותר טעים משוקולית :)
אני שמה 3 כפיות שוקולית שמה קצת יותר מחצי מים חמים מערבבת ואז מוסיפה קצת חלב
2-3 כפיות שוקולית
מים חמים (אני שמה חצי ויותר כי אני אוהבת חם)
**מערבבת**
חלב לשאר הכוס
מערבבת וזהו
מים חמים (אני שמה חצי ויותר כי אני אוהבת חם)
**מערבבת**
חלב לשאר הכוס
מערבבת וזהו
תשימי כפית שוקולית, קוביית שוקולד, רבע כוס מים חמים ולערבב עד שזה ימס ואז תוסיפי חלב. יוצא מוש:)
כף גדושה של שוקולית. מים רותחים קצת יותר מחצי כוס וחלב
2 כפיות שוקולית, תמלאי את השאר בחלב, תערבבי ותכניסי לדקה עד דקה וחצי למיקרו. יצא לך מושלם.
באותו הנושא: