15 תשובות
סיר עם שמן עמוק
אפשר גם וגם, תלוי.
סיר.
זה לא באמת משנה. פשוט כדאי שהכלי יהיה עמוק
לפי דעתי עדיף במחבת
מחבת.
בסיר זה יהיה כמו פירה. נראה לי.
בסיר זה יהיה כמו פירה. נראה לי.
אפשר גם וגם, אני ממליצה במחבת כי אז זה יוצא עם משמעותית פחות שמן. אם את מתכוונת כמו הציפס התעשייתי אז בשמן עמוק בסיר
אפשר לטגן בבטן
אני עושה בציפסר
אפשר גם וגם.
לרוב אני עושה בציפסר.
לרוב אני עושה בציפסר.
מחבת
שואל השאלה:
אני חושבת שהבנתי כבר.
תודה (;
אני חושבת שהבנתי כבר.
תודה (;
אנונימית
סיר יותר טעים לדעתי.. וכדי להימנע מיותר מדי שמן שימי על הצלחת כמה שכבות נייר ועליו את הציפס וזה כבר יספוג את השמן המיותר
#צ'יפסר_זה_הכי_טוב
בתנור עדיף..
בתור חולת ציפס חח
בתור חולת ציפס חח
אנונימית
באותו הנושא: