7 תשובות
עזבי נודלס אני מחפש להכין את סושי שלהם חח
שואל השאלה:
אין לא נמצא לעולם
אנונימית
זו הבעיה לא משנה כמה נכין בבית זה בחיים לא יצא כמו שלהם אנחנו לא יפנים.
חחח בגלל זה הלכת על היותר פשוט
אח שלי יודע להכין את הסושי שלהם זה המטוגן קוראים לו גפנקו לדעתי
אני יכולה לבקש ממנו את המתכון
אנונימית
תבקשי פליזז
אני חולה על זה
מרכיבים לסושי
מחצלת
אצה
אורז
ירקות/ דג
מניחים את האצה שהצד המחוספס למעלה מרטיבים את הידיים במים ולוקחים כדור אורז ומפזרים אותו באופן אחיד על האצה ומסובבים ככה שהאורז נמצא כלפי מטה והאצה למעלה, מניחים את המילוי בצד אחד של האצה ומגלגלים
מרכיבים לציפוי
קמח - כף גדושה
קורנפלור - כף גדושה
ביצה - 1
מלח - קורט
פרורי פאנקו - כוס וחצי. אפשר גם פרורי לחם רגילים.
שמן קנולה - לטיגון עמוק
שמים בקערה את הקמח, הקורנפלור, הביצה והמלח.
טורפים הכל בעזרת מטרפה כ2 דקות עד שהבלילה מקבלת מרקם נוזלי.
מרתיחים שמן עמוק ל180 מעלות.
מכינים תבנית עם פרורי פאנקו,
טובלים את הרול בטמפורה ומצפים אותו בבלילה מכל הכיוונים.
מעבירים לפרורי הפאנקו - מגלגלים את הסושי ודואגים שגם הדפנות יצופו בפרורים.
מכניסים את הרול לשמן העמוק ומטגנים עד הזהבה.
מוציאים לנייר סופג.
חותכים לחתיכות עבות


אנונימית
ואו את כל זה כתבת?
חח תודה רבה!
באותו הנושא: