תשובה אחת
יש כמה סוגי רוטב שמתאימים לנודלס, אפשר רוטב סויה (ממליצה של חברת אסם) ואפשר רוטב טריאקי (ממליצה של אסם), את יכולה לנסות כל אחד בנפרד, הרוטב סויה יותר חמצמץ מתקתק, יותר לכיוון החמוץ. והטריאקי יותר מתוק ומלוח. גם שניהם ביחד לערבב זה יוצא טעים.
ויש גם רוטב חדש שהוא יותר עדין קוראים לו רוטב בסיס לבישול להכנת 5 רטבים. הוא יותר עדין ופשוט שופכים על הנודלס שהם במחבט עם קצת שמן. אני ניסיתי עם הרוטב הזה זה ממש טעים.
אנונימית