4 תשובות
מקמח דורום-מה שזה לא יהיה..
פסטה יבשה (אוסם וכאלה) עשויה מקמח ומים בלבד.
פסטה איטלקית אמיתית עשויה מקמח וחלמון ביצה בלבד
פסטה ביתית מכינים מקמח, ביצים וחלמונים, מעט חומץ ומעט מים.
הקמח המשמש להכנת פסטה נקרא 'קמח דורום מטחינת סמולינה'. דורום זה זן של חיטה המכיל הרבה גלוטן, למעשה רוב החיטה בעולם היא חיטת דורום. טחינת סמולינה היא טחינה מיוחדת לפסטה שבה טוחנים רק את הליבה המרכזית של הגרעין לקמח דק מאוד מאוד.
למעשה אפשר להכין פסטה ביתית גם מקמח רגיל ואפילו מקמח מלא (ניסיתי עובד נהדר)
פסטה איטלקית אמיתית עשויה מקמח וחלמון ביצה בלבד
פסטה ביתית מכינים מקמח, ביצים וחלמונים, מעט חומץ ומעט מים.
הקמח המשמש להכנת פסטה נקרא 'קמח דורום מטחינת סמולינה'. דורום זה זן של חיטה המכיל הרבה גלוטן, למעשה רוב החיטה בעולם היא חיטת דורום. טחינת סמולינה היא טחינה מיוחדת לפסטה שבה טוחנים רק את הליבה המרכזית של הגרעין לקמח דק מאוד מאוד.
למעשה אפשר להכין פסטה ביתית גם מקמח רגיל ואפילו מקמח מלא (ניסיתי עובד נהדר)
ממליצה להסתכל על הערכים התזונתיים ועל הרכיבים של המוצר שרוכשים.
מקמח, ביצים ולעיתים אף מעט מים
באותו הנושא: