4 תשובות
יש מקציף (בלי מכונה) שלא עולה הרבה
יש חלב מיוחד לקפה שלדעתי הוא מדהים לנס+ לנער את קרטון החלב לפני
להכין נס, לבסוף לנער חזק את קרטון החלב.
קודם כול נס של עלית. האבקה הכי טעימה. וחלב לקפה או אפילו חלב רגיל שיש לך בבית. ואת פשוט מנערת. אני ממליצה אפילו, כשאת שמה את הנס קפה ואת הסוכר לשים כמה טיפות מים לא הרבה! ולימור מסה כבדה כזאת ולהקציף גם אותה. היא תהפוך ללבנה ואז תוסיפי מים חמים, יהיה לך ממש קצף גם בלי החלב. תקשיבי לא תפסיקי לעשות נס כזה בחיים!
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: