4 תשובות
פשוט חותכת תפוח אדמה ומבשלת בסיר עם מים חמים
אנונימית
שואל השאלה:
זה לא יצא פירה? אני רוצה את זה קריספי
אנונימי
מה שאני עושה כשבא לי להשקיע אז אני חותך תפוח אדמה, מטגן 5 דקות שיקבל קצת צבע, אחר כך מכניס לקערה עם מי קרח למקרר במשך 3 שעות ואז מטגן שוב עד שזה מוכן
יוצא בן פרוצה
כשאני רציתי לעשות חיפשתי מתכונים באינטרנט
בסהכ זה היה לבשל אותו בסיר עם מלא שמן עד שמתרכך (אש נמוכה) ואז להעלות את האש ל2 דקות עד שנהיה קריספי