10 תשובות
חום
כן, חום עדיף
ממש מעט, כי לשניהם יש את החומר שמזיק.
כן
שניהם לא בריאים, אבל סוכר חום עדיף אם מתלבטים במה לבחור
לא בדיוק.. הסוכר החום עובר זיקוק אחד פחות, זה ההבדל היחיד
עוד פרטים בקישור
עוד פרטים בקישור
קישורים מצורפים:
הוא בריא קצת,
ההבדל העיקרי, שהסוכר החום עובר זיקוק אחד פחות בתהליך הייצור
וכמות המינרלים והוויטמינים שבו זניחה, הוא גורם לנזקים בריאותיים כמו הסוכר הלבן אבל
ההבדל העיקרי, שהסוכר החום עובר זיקוק אחד פחות בתהליך הייצור
וכמות המינרלים והוויטמינים שבו זניחה, הוא גורם לנזקים בריאותיים כמו הסוכר הלבן אבל
כן, אבל מעט, כיוון שבסוכר לבן יש חומרים מזיקים מעט יותר מאשר בסוכר חום, לכן עדיף להשתמש בסוכר חום במידה ומתלבטים. כאן תוכל ללמוד יותר על סוכר:
קישורים מצורפים:
לא הוא לא יותר בריא, אבל הרבה חושבים שכן.
סוכר לבן עובר זיקוק אחד יותר מסוכר חום. הערך הבריאותי של הסוכר החום ושל הסוכר הלבן שווים (והסוכר החום הוא עם פחות קלוריות מהסוכר הלבן, אבל ממש לא הרבה, ההפרש ביניהם הוא אולי 5 קלוריות). ושניהם בנוים מדו סוכרים.
הסוכר הלבן הוא יותר מתוק מהסוכר החום ולכן מוסיפים כמות גדולה יותר של סוכר חום כדי לקבל את המתיקות הרצויה, ובסוכר הלבן מוסיפים פחות מהסוכר החום כדי להגיע למתיקות הרצויה.
לכן אלו שמשתמשים בסוכר החום בתור תחליף לסוכר הלבן, פוגעים בעצמם באופן בריאותי כי הם רגילים למתיקות קבוע, ולכן הם יוסיפו יותר סוכר חום לקפה שלהם (לדוגמה) מאשר סוכר לבן, מה שלא בריא בכלל!
אבל יש אנשים שיגידו שהסוכר החום הוא יותר טעים מהסוכר הלבן, שזה כבר טעם אישי.
סוכר לבן עובר זיקוק אחד יותר מסוכר חום. הערך הבריאותי של הסוכר החום ושל הסוכר הלבן שווים (והסוכר החום הוא עם פחות קלוריות מהסוכר הלבן, אבל ממש לא הרבה, ההפרש ביניהם הוא אולי 5 קלוריות). ושניהם בנוים מדו סוכרים.
הסוכר הלבן הוא יותר מתוק מהסוכר החום ולכן מוסיפים כמות גדולה יותר של סוכר חום כדי לקבל את המתיקות הרצויה, ובסוכר הלבן מוסיפים פחות מהסוכר החום כדי להגיע למתיקות הרצויה.
לכן אלו שמשתמשים בסוכר החום בתור תחליף לסוכר הלבן, פוגעים בעצמם באופן בריאותי כי הם רגילים למתיקות קבוע, ולכן הם יוסיפו יותר סוכר חום לקפה שלהם (לדוגמה) מאשר סוכר לבן, מה שלא בריא בכלל!
אבל יש אנשים שיגידו שהסוכר החום הוא יותר טעים מהסוכר הלבן, שזה כבר טעם אישי.
אנונימי
באותו הנושא: