14 תשובות
תחמם את החלב קודם ותוסיף לזה אבקה.
אבקה, מיים חמים, חלב
אבקה, חלב, מים חמים.
יש כאלה ששמים אבקה, מים חמים ואז חלב.
אני ממליצה על חלב חם ואבקה, זה גם יותר חם.
זה מה שאני עושה._.
כן.
אני מכינה ככה: שמה אבקה ואז מוסיפה מים חמים מהקומקום ואז מוסיפה חלב.
לדעתי הכי טעים זה אבקה וחלב ואז במיקרו לחימום בלי מים חמים ואז יש לזה יותר טעם שוקולדי
לשים שתי כפיות אבקה ואז למלא כוס בחלב ולהכניס למיקרוגל לאיזה 2 דקות בערך
עם מים חמים.
איכ שונאת אבקה...
ככה אני עושה שוקו:
שמה קקאו (כמה שרוצים, זה עניין של טעם )
שמה קצת מים חמים להמיס את האבקה
שמה חלב
שמה במיקרו
ואז מוסיפה סוכר לפי הטעם
למקרה שאת\ה עדיין צריכ\ה- שוקולית (2-3 כפיות), מים חמים מהקומקום או כל מכשיר אחר שמחמם מים ואז חלב.. אפשר גם קצת סוכר אבל אני לא מוסיפה
אני פשוט לא מוסיפה חלב לשוקו שלי. זה פשוט מים ואבקה. הרבה אבקה.
אני שמה אבקה מים חמים יותר מחצי וחלב *_*
באותו הנושא: