3 תשובות
אל תתני לאנשים להתייחס אליך כמו חרא, את כנראה לא אשמה במה שהם כועסים..
לפעמים משאירים לי טיפ נמוך כי האוכל לא היה להם הכי טעים, או שהיה עומס במטבח אז לקח קצת יותר זמן, וזה לא בשליטטתי, תהי נחמדה, תבואי עם חיוך זה מקפיץ תטיפים, אל תלחצי אם עשית טעות, היא לא תעלם אלא אם תודי בה..
קחי את זה בקלות..
אני אומנם לא הייתי מלצרית אף פעם אבל שאני במסעדה מלצר/ית שמחייכים כיף לדבר איתם וכיף שהם המלצרים שלך אז אני מניחה שהטיפ שלי זה להיות נחמדה
תמיד תמיד תמיד יהיו את הלקוחות המעיקים
לא להתעצבן
ותמיד בגישה חיובית עם חיוך
את יודעת.. צריך טיפים..