5 תשובות
חותכים תפו"א לפרוסות, מחממים מחבת ושמים עליה קצת שמן, שמים את הפרוסות על המחבת ומטגנים עד שרמת הבישול נראת לך טובה מספיק ואז מוציאים לצלחת.
חותכים תפוח אדמה לפרוסות שמים שמן על המחבת, ומטגנים עם קצת מלח
תחתכי תפוח אדמה לפרוסות או ציפס מוכן שימי שמן ותשימי כל פעם כמות מסויימת לא קצת מדי ולא הרבה מדי במחבת.
תסתכלי כל כמה זמן וזהו אהובה,
בתאבון
תסתכלי כל כמה זמן וזהו אהובה,
בתאבון
מקלפים תפו"א חותכים אותו ואז שמים במחבת שמן מחכים שירתח ואז שמים את הצ'יפס לחכות עד שהוא מזהיב ולהוציא... ובתאבון
אל תשכחי לערבב את הציפסים בעת הטיגון כדי שהם לא יידבקו.
וצריך לשים לפחות חצי סיר שמן, צריך שמן עמוק.
ממליצה לשים קצת ציפסים בנגלה כדי שהם יהיו מהר.
וכמובן תזהרי כשאת שמה אותם בשמן רותח כי זה יכול לעוף.
וצריך לשים לפחות חצי סיר שמן, צריך שמן עמוק.
ממליצה לשים קצת ציפסים בנגלה כדי שהם יהיו מהר.
וכמובן תזהרי כשאת שמה אותם בשמן רותח כי זה יכול לעוף.
באותו הנושא: