התחברות
הרשמה
שמתי ציפס קפוא בשמן עמוק, זה בסדר שהם נהיו רכים כאלה או שצריך להחליף שמן?
28 בפברואר 2018, 12:58
שמן
בישול
צ'יפס
תשובה אחת
זה בסדר אבל היית צריכה לחכות שהצ'יפס יפשיר קצת
ה
הדass
באותו הנושא:
ציפס שאני חותכת/ציפס מוכן קפוא. מה עדיף?
למה הציפס שלי לא יוצא טעים כמו במקדונלס (איך שלא כותבים) אני מכינה ציפס קפוא שקונים, בשמן עמוק. למה שלהם טעים ושלי לא?!?
אם רק מחממים צ'יפס קפוא במיקרוגל, זה פחות משמין מטיגון בשמן עמוק נכון?
באיזה שמן מטגנים ציפס? זית?
איך מכינים ציפס קפוא (את הצ'יפס הקפוא הזה בחבילות)
אני שומרת כשרות וחברים שלי יוצאים היום לווטרינה ומוכרים שם המבורגרים עם גבינה ובייקון, זה בסדר לאכול רק ציפס?
יוו הידיים שלי קפואות! מה לעשות שמתי ליד המזגן ואז שמתי כפפות וזה לא עוזר הן פשוט קפואות כמו קרח..
באיזה סיר מטגנים ציפס עמוק או רחב? דחוף
כמה שמן לשים בסיר עמוק כדי לטגן ציפס?
אם אני לוקחת בורקס קפוא מהמקרר, מהסופר ושמה בתנור וכמובן מפעילה, זה בסדר?
טיגון צ'יפס קפוא - איך מטגנים ציפס של חנות קפוא?