5 תשובות
אפשר בתנור ואפשר על המחבת.
לא יודעת מה בנוגע למיקרו, לא ניסיתי
טיגון- קחי מחבת עמוקה ותשימי שמן בערך 2-1 סנטימטר מתחת לקצה המחבת (תלוי בעומק) תדליקי את הגז וכשהשמן יבעבע תכניסי את הציפס אבל זה מלא שמן ובלאגן וגם לא ברים הכי טוב לשים בתנור-פשוט להכניס לתנור לכוון ל150 מעלות בערך ואז לחכות עד שיהיה מוכן
שאלה אם אפשר: מה מביא אותך לאכול ציפס קפוא בשעה הזאת?
שואל השאלה:
חחח, ההורים שלי נסעו והם חוזרים עוד יומיים, אז אני עושה מסיבה קטנה... בלי אלכוהול וכל אלה...
אנונימית
בלי להשתגע עם הקולה, כן? החברים צריכים לנסוע חח
תהני
שואל השאלה:
תודה חחח
אנונימית