2 תשובות
שוברים ביצה לכוס,
חותכים את הגבינה לחתיכות קטנות,
שמים בכוס עם הביצה,
מערבבים,
שמה חמאה או שמן על מחבת,
שופכים את הביצה,
החביתה מתקשה קצת,
הופכים,
ומוציאים.

את יכולה להוסיף גם פירטיות, בצל, פטרוזיליה, גמבה זה יוצא ממש טעים.
תשבור ביצה לצלחת קטנה
תחתוך את הגבינה לכמה חתיכות בינוניות

שמן או מחאה על המחבת עד שהיא מתחממת
שופכים את הביצה
החביתה מתקשה טיפה ושמים את הגבינה
הופכים מחכים שיתבשל, מוציאים

אתה יכול להוסיף בצל, פטרוזיליה (יש כאלה שאוהבים גם שום כתוש בשביל הארומה והטעם) זה יוצא טעים ממש.
חחח ובתיאבון ;-)
אנונימית