6 תשובות
כן... וזה יוצא אותו הדבר
שואל השאלה:
אז מה ההבדל בין שתי השמנות?
אז מה ההבדל בין שתי השמנות?
שמנת מתוקה לא מתאימה לכל דבר ושמנת לבישול כן
כן את יכולה
ההבדל באחוזי השומן והסוכר אם אני לא טועה
ההבדל באחוזי השומן והסוכר אם אני לא טועה
ניסיתי פעם עם שמנת בישול וזה יצא מגעיל נראה לי שעדיף עם מתוקה
שמנת מתוקה כן מתאימה לכל דבר ^ לא פעם הכנתי מזה רוטב שמנת פטריות לפסטה כי זה מה שהיה ויצא בסדר גמור. גם הוספתי חלב. זה אותו הדבר רק אחוזי שומן שונים. גם הכנתי קרם לעוגה משמנת 15 אחוז ויצא ממש טעים. אני מתעסקת עם שמנת כל חיי ואפילו סבתא שלי הייתה מייצרת שמנת בבית באירופה ומוכרת
אז כן אפשר, ברור, תוסיפי מעט חלב
אז כן אפשר, ברור, תוסיפי מעט חלב
באותו הנושא: