5 תשובות
טיגון?
קודם לקמח ביצה ופירורי לחם, לטגן ולאכול ואם מחממים רק בטוסטר אובן, אפשר להקפיא ולטגן אם לא אוכלים הכל ככה שומר על הטריות, וכמובן לטגן בשמן עמוק עושה קריספי
שימי נייר אפייה על המחבת
ואז על זה שמן ותטגני את זה ככה וזה יוצא ממש קריספי וטעים (לא עובד עליך!) אחרי זה המחבת גם נשארת נקייה
אנונימי
דופקת את השניצל דק מתבלנת עם ביצה איך שאת אוהבת שמה פירורי לחם מחכה שהשמן רותח (שמה כמות נדיבה של שמן) אני לא שמה על להבה גדולה כי אז זה סתם נשרף. תשימי על הבינוני ותחכי רבע שעה בערך עד שאת רואה שזה נהיה זהוב. לא להתקמצן עם הפירורים שימי הרבה משני הצדדים. בתיאבון
מוסיפה קמח. תראי בקישור
באותו הנושא: