6 תשובות
פסטה, אורז או פתיתים?
חומוס או שוקולד (בלי חלב) עם הלחמניה?
חומוס או שוקולד (בלי חלב) עם הלחמניה?
שואל השאלה:
כן אורז זה רעיון טוב
פסטה מעדיפה שלא כי זה סתם פחמימה ועדיף כבר לחמניה פחות מאמץ
ובקשר למה למרוח על הלחמניה זה לא בעיה לא אכפת לי לאכול אותה ריקה פשוט מנסה לאכול משהו יותר מזין מפחמימות ריקות כל היום
כן אורז זה רעיון טוב
פסטה מעדיפה שלא כי זה סתם פחמימה ועדיף כבר לחמניה פחות מאמץ
ובקשר למה למרוח על הלחמניה זה לא בעיה לא אכפת לי לאכול אותה ריקה פשוט מנסה לאכול משהו יותר מזין מפחמימות ריקות כל היום
אנונימית
תנסי לטעום ממרחים בלחמנייה שלא תיהיה ריקה..
תטעמי מאכלים בשריים חדשים כמו המבורגר, נקניקיה..
תטעמי מאכלים בשריים חדשים כמו המבורגר, נקניקיה..
איך את עם ירקות ופירות?
שואל השאלה:
יודעת שזה רע אבל לא אןכלת
הקטע שבנוסף לזה שאני לא אוהבת את הטעם זה גם לא בדיוק משביע אז אין לי חשק סתם לאכול אותם
יודעת שזה רע אבל לא אןכלת
הקטע שבנוסף לזה שאני לא אוהבת את הטעם זה גם לא בדיוק משביע אז אין לי חשק סתם לאכול אותם
אנונימית
תקשיבי, עקרונית בלוטות הטעם מתחדשות כל עשרה ימים, ככה שחוש הטעם שלך משתנה מעט.
תנסי להרגיל את עצמך למאכל מסויים (תתחילי בקטן), תאכלי מעט ממנו, כמה שאת יכולה, לפחות פעם-פעמיים בשבוע, תנסי לפתח את חוש הטעם שלך, ולטעום מאכלים חדשים. אם יש מאכל שפעם אחרונה שטעמת אותו הייתה לפני כמה שנים, יש סיכוי שעכשיו את תאהבי אותו, או תשנאי פחות, אז תנסי לטעום גם מאכלים כאלה.
אני פיתחתי מאוד את חוש הטעם שלי כשעשיתי את זה למשך כמה חודשים, שווה לך לנסות.
תנסי להרגיל את עצמך למאכל מסויים (תתחילי בקטן), תאכלי מעט ממנו, כמה שאת יכולה, לפחות פעם-פעמיים בשבוע, תנסי לפתח את חוש הטעם שלך, ולטעום מאכלים חדשים. אם יש מאכל שפעם אחרונה שטעמת אותו הייתה לפני כמה שנים, יש סיכוי שעכשיו את תאהבי אותו, או תשנאי פחות, אז תנסי לטעום גם מאכלים כאלה.
אני פיתחתי מאוד את חוש הטעם שלי כשעשיתי את זה למשך כמה חודשים, שווה לך לנסות.
באותו הנושא: