7 תשובות
הוראות הכנה על האריזה.
שמים פסטה בסיר מוסיפים מים רותחים מדליקים את הגז ומחכים בערך עשר דקות
מרתיחים מים בתוך סיר
מוסיפים את הפסטה
וברגע שהמים רותחים שוב את מחכה משהו כמו 8-10 דקות זה תלוי בסוג פסטה בכל מקרה רשום לך מאחורה
וזהו את טועמת אם מוכן
מוסיפים את הפסטה
וברגע שהמים רותחים שוב את מחכה משהו כמו 8-10 דקות זה תלוי בסוג פסטה בכל מקרה רשום לך מאחורה
וזהו את טועמת אם מוכן
את מכניסה לסיר מים רותחים עם טיפה מלח ומחכה שהמים יבעבעו ואז את מכניסה את הפסטה תוודאי שהפסטה מתחת למים תחכי משהו כמו 10 דקות וזה מוכן
תרטיחי מים ושהם מבעבעים תכניסי את הפסטה שמי כפית מלח תערבבי עד שהפסטה רכה לפי דעתך
בתאבון מאמאוש
בתאבון מאמאוש
מרתיחים מים בסיר ומחכים שיהיו חמים...שזה חם שמים תבלינים ואז את הפסטה.
זהו מוכן
זהו מוכן
קחי סיר בינוני ותמאלי חצי במים על אש רגילה
תוסיפי כף שמן וקומץ מלח.
תוסיפי את הפסטה שהמים מבעבעים
תנמיכי אחרי 6 דקות את האש
סהכ בישול בין 10-13 דקות זה יקח אז אחרי 6 דקות בישול תתני לזה 5 דקות ותבדקי וכבר תביני לבד.
מומלץ לך רוטב עם זה
קחי 2 כפות גדושות של רסק ותוסיפי כמעט חצי כוס מים ותערבבי. תוסיפי פפריקה מלח ופלפל ל5 דקות על הגז.
תוסיפי כף שמן וקומץ מלח.
תוסיפי את הפסטה שהמים מבעבעים
תנמיכי אחרי 6 דקות את האש
סהכ בישול בין 10-13 דקות זה יקח אז אחרי 6 דקות בישול תתני לזה 5 דקות ותבדקי וכבר תביני לבד.
מומלץ לך רוטב עם זה
קחי 2 כפות גדושות של רסק ותוסיפי כמעט חצי כוס מים ותערבבי. תוסיפי פפריקה מלח ופלפל ל5 דקות על הגז.
באותו הנושא: