4 תשובות
אורז פסטה ובצל חייב שמן רק תמעיטי.
אני
יש לרסס את הכלי בשכבה דקה של שמן, להמשיך את הבישול כרגיל. גם אם משתמשים בתבנית בתנור.
התרסיס לא נועד לבישול. הוא נועד אך ורק לאפייה בתנור.
רשום על המיכל עצמו.
ופסטה זה בכלל לא דיאטטי...
רשום על המיכל עצמו.
ופסטה זה בכלל לא דיאטטי...
באבי28
תרססי את כלי הבישול. אם זה עוף תמיד יש שומן על העוף בהתחלה על אש גבוהה ואז להנמיך מיצי העוף יעשו את המשך הבישול. דרך אגב כדאי לך לקנות כלים קרמיים למטרה זו.
לגבי הבצל מעט שמן להכניס את הבצל לכסות במכסה לעברב מידי פעם לאחר זמן קצר הוסיפי מים כסי את הסיר ועל אש קטנה תני לבצל להתבשל. ולאחר מכן תוסיפי את האורז לבצל. ניתן לעשות אורז עם התרסיס פשוט לשים את האורז יבש במחבת עם תרסיס השמן לקלות אותו בעדינות שלא ישרף ואז להוסיף את המים עם התיבול. אנו עושים זאת שנים ולאחרונה עם הכלי הקרמי זה לא נדבק כלל.
לגבי הבצל מעט שמן להכניס את הבצל לכסות במכסה לעברב מידי פעם לאחר זמן קצר הוסיפי מים כסי את הסיר ועל אש קטנה תני לבצל להתבשל. ולאחר מכן תוסיפי את האורז לבצל. ניתן לעשות אורז עם התרסיס פשוט לשים את האורז יבש במחבת עם תרסיס השמן לקלות אותו בעדינות שלא ישרף ואז להוסיף את המים עם התיבול. אנו עושים זאת שנים ולאחרונה עם הכלי הקרמי זה לא נדבק כלל.
באותו הנושא: