5 תשובות
זה קצת מדי
אנונימית
הייתי מוסיף עוד ירקות ופירות לפחות סלט עם זה או משהו ואבטיח הוא לא כזה בריא כמו שזה נשמע..
אממ לא הרבה
לדעתי, בריא.
בסדר גמור בסך הכל, הייתי מוסיפה עוד מקור לפחמימה מורכבת בבוקר שתעזור להתחיל את חילוף החומרים ולתת לך מקור לאנרגיה לתחילת היום ולא להסתפק בתה בתור ארוחה (כנל לגבי האבטיח, לא טוב בתור ארוחה בסדר בתור ביניים) וגם כמובן להוסיף לארוחת הצהריים שלך מקור מספק יותר לחלבון כי אמרת שאת אוכלת את הקובה עם דלעת שהיא פחמימה והבצק הוא פחמימה ואז מעט הבשר שיש בקובה לא נותן לך מספיק חלבון בארוחה, אז הייתי מציעה לך לקחת עוד חתיכה של בשר במרק חוץ ממה שיש בתוך הקובה כדי להעשיר את הארוחה ולהשלים את צריכת החלבון ואולי לקזז את זה עם הירקות שמסביב שבקובה בדרך כלל הם ירקות עמילניים שעדיף לצמצם (דלעת, סלק...). עוד עצה קטנה היא להוסיף לך עוד ירקות בארוחת הערב, זה נשמע לי נורא משעמם, תורידי ביצה אחת ובמקומה תכיני צלחת של ירקות מגוונים שיעשירו אותך בסיבים תזונתיים ובקצת פאן לאורח החיים, אפילו להוסיף סוג של גבינה דלה בשומן. חח יכול להיות שעניתי לך מעל ומעבר למה שהתכוונת וציפית אבל חשוב לי לעזור ולתת ידע, מוזמנת לשאול אותי אם יהיה מה שתצטרכי בפרטי בהצלחה :)
באותו הנושא: