התחברות
הרשמה
איך זה שכל דבר מומס (גבינה, שוקולד) או חתוך (תפוח, אגס) יותר טעים לי?
יש סיבה לזה? זו רק אני?
5 ביוני 2018, 22:35
אוכל
בישול
שוקולד
4 תשובות
כי זה החוש טעם שלך.
N
Nortriptyline
גמלי חחח
a
adi134
גם אני ככה
א
ארנבת שחורה
גמאני ככה בדיוק חחח
ח
חבר לחיים❤
באותו הנושא:
בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה?
יש לכם 4 הזדמנויות לאוכל שיזדמן לכם מהשמיים: חטיף, תפוח, ביצה או גבינת פרמזן מה תקחו?
איך למרוח שוקולד מומס על קצפת/על שמנת מוקצפת מבלי שהשוקלד יתערבב עם הקצת?
אתם חושבים שזה מוזר במקום כריך לקחת לבית ספר טוסט עם גבינה צהובה (מומסת)?
מה עדיף להכין סופלה שוקולד לבן, עוגת גבינה אפויה רגילה, או להכין עוגת קרם עם ביסקוויטים?
מה יותר עושה פצעים? שוקולד או גבינה
בעוגת שוקולד אפשר לשים שוקולד מריר מומס במקום קקאו?
יש שיטה לשמור על תפוח חתוך כמה שפחות צהוב מבפנים כד שאוכלים אותו?
אתם אוהבים מצה עם שוקולד או עם גבינה צהובה במיקרוגל?
שמירת פרות חתוכים - כיצד ניתן לשמור פרי חתוך או שהשתמשתי רק בחלקו (תפוח, בננה קלמנטינה)\ולכמה זמן?
מה שאכלתי *אתמול-חטיף אנרגיה, לחמניה עם גבינה לבנה, משולש פיצה, צלחת פסטה עם רוטב עגבניות וקצת בשר, תפוח, אייס קפה של מאפיית הראשונים, 2 עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות זה הרבה?