התחברות
הרשמה
תענו דחוף אם הכנתי חצילים במיונז בתוך גבטה שזה לחמניה אתמול וזה היה עד 12 אתמול בחוץ ואז הכנסתי למקרר עד עכשיו זה מקולקל
?
6 ביוני 2018, 09:33
מתכונים
סלטים
לחמניות
אוכל
תשובה אחת
את צריכה לראות איך זה נראה ולהריח אתזה,אם זה היה במקרר לא נראלי אבל בכל זאת תראי ותריחי אתזה
x
xoxo_ gossipgirl
באותו הנושא:
טיגון מומלץ של חצילים - איך אפשר לטגן חצילים שיהיו טעימים יותר? תודה רבה רבה לעונים!
עם מה סלט חצילים במיונז הולך?
דחוף אני במאצע הכנת עוגה כמה זה 11/2 כוסות מים בבקשה תענו דחוף.
מיונז - דחוף.
טיגון חצילים בריא - איך אפשר לטגן חציל בלי שיספוג מלא שמן בזמן הטיגון?
בישול חצילים - איך לבשל חציל?
הכנה ביתית של מיונז - היי, אני צריכה מתכון להכנת מיונז ביתי במערבל חשמלי, תודה.
חורים בחציל לפני צלייתו - כל פעם שאני שם חצילים על האש אני שוכח לעשות חורים בחציל, מה לעשות? (ולמה עושים חורים בחציל)?
להציל את החציל: הכנתי חציל על האש ואחרי שהורדתי וקילפתי הבנתי שהוא לא מוכן עד הסוף. יש דרך להציל ולבשל אותו עוד?
תירוצים למה לא הכנתי שיעורי בית? דחוף!
ממש דחוף תענו בבקשה -הכנתי מלאווח פיצה בתנור והנייר אפייה נישרף לי ויתפורר על הפיצה... ואכלתי את זה יכול לקרות לי משהו?