6 תשובות
רעיון טוב
לא נראה לי שיעבוד כי זה מרקם שונה
אבל תנסי ואם זה מצליח תגידי
בהצלחה!
לא נראה לי שיעבוד כי זה מרקם שונה
אבל תנסי ואם זה מצליח תגידי
בהצלחה!
שואל השאלה:
הבעיה שאני לוקחת סיכון כי אני מחר מכינה את זה לכיתה , מה אתם אומרים ? שווה לקחת את הסיכון???
הבעיה שאני לוקחת סיכון כי אני מחר מכינה את זה לכיתה , מה אתם אומרים ? שווה לקחת את הסיכון???
אנונימית
לא יעבוד :)
ברגע שאת מקציפה זה מאבד מהפואנטה של השמנת
זה כן יחבר את הכל, אבל זה ינזל ולא יזה לך כדורים
עדיף שלא תסתכני אם את אומרת שזה למחר
ברגע שאת מקציפה זה מאבד מהפואנטה של השמנת
זה כן יחבר את הכל, אבל זה ינזל ולא יזה לך כדורים
עדיף שלא תסתכני אם את אומרת שזה למחר
לא כדאי
תנסי כשזה באמת יתאפשר לך ולא תצטרכי להכין את זה למשהו או מישהו חחח(:
תנסי כשזה באמת יתאפשר לך ולא תצטרכי להכין את זה למשהו או מישהו חחח(:
שואל השאלה:
אוף בסה ממש רציתי.
בתור עוגה זה הגיוני ? המצרכים , ואז למקרר ואז להגיש את זה בצלחת ?
אוף בסה ממש רציתי.
בתור עוגה זה הגיוני ? המצרכים , ואז למקרר ואז להגיש את זה בצלחת ?
אנונימית
את יכולה לשים שכבה של ביסקוויטים
להקציף שמנת אבל תהיי חייבת להוסיך אינסטנט פודינג כדי להפוך ליציבה,
אז מעל השכבה של הסקוויטים לשים את הקרם, מעל שוקולד מומס קצת, שוב ביסקוויטים, קרם, שוקולד
עוגת ביסקוויטים בקיצור
להקציף שמנת אבל תהיי חייבת להוסיך אינסטנט פודינג כדי להפוך ליציבה,
אז מעל השכבה של הסקוויטים לשים את הקרם, מעל שוקולד מומס קצת, שוב ביסקוויטים, קרם, שוקולד
עוגת ביסקוויטים בקיצור
באותו הנושא: