4 תשובות
התשובה לשאלה זו אינה ברורה מכיוון שלא ציינת מה גודל המנה וכמו כן בנתחי עצמו ניתן למצוא חלקים עם שומן או בלי שומן.
מעבר לעובדה זו לא ציינת באילו ירקות מדובר והאם נעשה שימוש בשמן זית או שמן רגיל בהכנת המנה.
לדעתי עד שתקבל תשובה המנה כבר תתקרר:-)
מעבר לעובדה זו לא ציינת באילו ירקות מדובר והאם נעשה שימוש בשמן זית או שמן רגיל בהכנת המנה.
לדעתי עד שתקבל תשובה המנה כבר תתקרר:-)
קישורים מצורפים:
חח חח חח עלק לדעתי עד שתקבל תשובה המנה תתקרר חח חח אהבתי =)
250 קלוריות ב 100 גרם בשר.
להוסיף כ 50 לירקות
100 קלוריות בכף שמן
להוסיף כ 50 לירקות
100 קלוריות בכף שמן
שלום רב,
היות ואינני עוסקת בספירה קלורית של המזון אלא משקיעה מחשבה במקסימום איכות וערכים תזונתיים שיש במרכיבים התזונתיים אוכל לציין כדלקמן:
הודו נקבה קל יותר לעיכול משאר הנתחים כשכמובן עדיפה הכנה ביתית ולא כזו משיפודיה.
עדיפות לנתח שללא שומן, כל מגוון הירקות ומכל הצבעים זה נפלא
הכנה בשמן זית, שומשום, כמהין מכבישה קרה עדיפים ומומלצים.
השיקול הוא שמרכיבים תזונתיים איכותיים ובעלי ערכים גבוהים מכילים בכמות נדיבה ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו שהגוף בקלות מנצלם ולכן הם למעשה לא נכון יהיה לספור ערכם הקלורי מאידך, במידה והשימוש נעשה במרכיבים שלגוף יש קושי (ואם בכלל) לעכל אין מנוס מלספור כשאיכות ירודה יוצרת בעיה מורכבת יותר לשאר מערכות הפיזיולוגיות ומכאן ישנה השלכה גם על הרגשות שלנו לדוגמא: אם האוכל שוהה זמן רב בקיבה ויש לו קושי להמשיך הלאה בדרכו לעבר המעי ההרגשה היא כבדות ועייפות.
ממליצה בחום לעבור לתזונה בעלת ערכים טובים אשר יספקו לגוף את מקסימום הנדרש בכדי לגרום לו לפעול בקלות ומכאן הפחתת משקל תגיע בעצמה... זה בדוק והוכח מדעית.
אשמח לסייע בייעוץ והכוונה.
ליאורה אורפז, ph.d ברפואה טבעית
היות ואינני עוסקת בספירה קלורית של המזון אלא משקיעה מחשבה במקסימום איכות וערכים תזונתיים שיש במרכיבים התזונתיים אוכל לציין כדלקמן:
הודו נקבה קל יותר לעיכול משאר הנתחים כשכמובן עדיפה הכנה ביתית ולא כזו משיפודיה.
עדיפות לנתח שללא שומן, כל מגוון הירקות ומכל הצבעים זה נפלא
הכנה בשמן זית, שומשום, כמהין מכבישה קרה עדיפים ומומלצים.
השיקול הוא שמרכיבים תזונתיים איכותיים ובעלי ערכים גבוהים מכילים בכמות נדיבה ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו שהגוף בקלות מנצלם ולכן הם למעשה לא נכון יהיה לספור ערכם הקלורי מאידך, במידה והשימוש נעשה במרכיבים שלגוף יש קושי (ואם בכלל) לעכל אין מנוס מלספור כשאיכות ירודה יוצרת בעיה מורכבת יותר לשאר מערכות הפיזיולוגיות ומכאן ישנה השלכה גם על הרגשות שלנו לדוגמא: אם האוכל שוהה זמן רב בקיבה ויש לו קושי להמשיך הלאה בדרכו לעבר המעי ההרגשה היא כבדות ועייפות.
ממליצה בחום לעבור לתזונה בעלת ערכים טובים אשר יספקו לגוף את מקסימום הנדרש בכדי לגרום לו לפעול בקלות ומכאן הפחתת משקל תגיע בעצמה... זה בדוק והוכח מדעית.
אשמח לסייע בייעוץ והכוונה.
ליאורה אורפז, ph.d ברפואה טבעית
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: