9 תשובות
למדוד טמפ פנימית, ולבשל לא מעבר לטמפרטורת המטרה.
נתח עבה, ובתנור.

אפשרות טובה יותר - סו וויד.
תרווי אותו במים למשל תכניסי לתנור או למיקרוגל ביחד עם מים האדים ירוו אותו יהפוך אותו לעסיסי
שואל השאלה:
ואם אטגן כשהוא חצי קפוא? הרי בקרח יש נוזלים
אנונימי
לא כדאי, הוא יתייבש עד שיתבשל מבפנים.
תנור, עלייה איטי בטמפ, ולמדוד טמפ פנימית.
שואל השאלה:
סבבה תודה
אנונימי
תקני פרגית
זה חזה פנימי של עוף יותר עסיסי ושומני
שואל השאלה:
פרגית זה יקר עדיף חזה עוף
אנונימי
חזה עוף במרינדה
פרגית זה ירך, לא חזה. (המשולש ההוא ליד הפולקע, בלי עצם)