9 תשובות
למדוד טמפ פנימית, ולבשל לא מעבר לטמפרטורת המטרה.
נתח עבה, ובתנור.
אפשרות טובה יותר - סו וויד.
נתח עבה, ובתנור.
אפשרות טובה יותר - סו וויד.
תרווי אותו במים למשל תכניסי לתנור או למיקרוגל ביחד עם מים האדים ירוו אותו יהפוך אותו לעסיסי
שואל השאלה:
ואם אטגן כשהוא חצי קפוא? הרי בקרח יש נוזלים
ואם אטגן כשהוא חצי קפוא? הרי בקרח יש נוזלים
אנונימי
לא כדאי, הוא יתייבש עד שיתבשל מבפנים.
תנור, עלייה איטי בטמפ, ולמדוד טמפ פנימית.
תנור, עלייה איטי בטמפ, ולמדוד טמפ פנימית.
שואל השאלה:
סבבה תודה
סבבה תודה
אנונימי
תקני פרגית
זה חזה פנימי של עוף יותר עסיסי ושומני
זה חזה פנימי של עוף יותר עסיסי ושומני
שואל השאלה:
פרגית זה יקר עדיף חזה עוף
פרגית זה יקר עדיף חזה עוף
אנונימי
חזה עוף במרינדה
פרגית זה ירך, לא חזה. (המשולש ההוא ליד הפולקע, בלי עצם)
באותו הנושא: