11 תשובות
חותכים אותו יוצרים כאלה ריבועים ואז אוכלים חחח לפחות אני ככה
זה טעים
יש כל מיני צורות, אני הכי אוהבת בקוביות
חותכים חתיכה, ואז יוצרים קוביות, דוחפים לפה, ויש לך אננס בתמונה..
1. נוטלים מנגו נאה ובשל.

2. מניחים את המנגו על קרש חיתוך וחותכים אותו משני צדדי הגלעין, כמה שיותר קרוב לגלעין הקשה.

3. לוקחים סכין קטנה וחורצים צורה של שתי וערב על בשר המנגו. מגיעים עם הסכין כמעט עד הקליפה, אך לא פוצעים אותה.


4. אוחזים בשני צדי הקליפה החיצונית, ודוחפים את בשר המנגו החוצה כך שריבועי המנגו יבלטו. עכשיו אפשר לאכול אותם ישירות, אבל אפשר גם לחתוך אותם בעדינות לתוך קערה - ובקלות מפתיעה.

5. את בשר המנגו שנותר מסביב לגלעין מחלצים כך: יוצרים חתך קטן בקליפה ומקלפים אותה בזהירות. חותכים בעזרת סכין כמה שאפשר מהמנגו שמסביב לגלעין ואת זה חותכים לקוביות.

בתיאבון :)
אנונימי
אחלה תשובה, מחזק,
אבל למה מאנונימי?
תהייה גאה בתשובה הגאונית הזאת!
שואל השאלה:
אכלתי, מנגו זה מגעיל
אנונימית
זה טעים
עושים פלח יחד עם הקליפה
חותכים לריבועים כאשר הפלח נשאר שלם ואז פשוט דוחפים תקליפה פנימה
טעים ברמות על
כן מאוד טעים. עכשיו בא לי חחח
מנגו זה טעים!