5 תשובות
זה תלוי בעוגה, זה מתחיל ב80-90
עוגה איכותית בקוטר 26 עולה 140 שח
נוגטין
למה לקנות? גם יקר, גם מלא במרגרינה וחמרים מזעזעים.. אפשר להכין עוגות מאוד מרשימות בלי הקצפות ועניינים- בוחשים את הרכיבים בכף ומכניסים לתנור. מצרפת לך קישור למתכונים. אפשר להחליף את קמח הכוסמין בקמח מלא, או בקמח לבן רגיל.
בהצלחה ויום הולדת שמח!
שואל השאלה:
שאלתי את השאלה כי אני רוצה למכור.
אני מוכרת ביינתיים ב- 55 ש"ח זה בסדר?

אני רוצה לשאול עוד שאלה-
אני רוצה לעשות עוגה פרווה ולמעלה לשים קצפת, ויש לי רק מיכל אחד שאותו אני צריכה לעוגה עצמה, חשבתי לעשות את הקצפת בעוגה למעלה מביצה וסוכר, זה בסדר?
אנונימי
זה בסדר גמור!

אבל את צריכה מחיר גבוהה כדי שיהיה לך גם הכנסה ולא רק הוצאה וגם מחיר סביר שאנשים יקנו !
ניתן גם לעבוד על העוגה הכי טוב ולגרום לה להיראות מושקעת ולתת לה מחיר טוב וגדול כזה ותמיד רשמי למשל את רוצה למכור ב-50 ש"ח כתבי 49.99 וכתבי את ה '99' יחסית בקטן והמספרים הנמוכים יותר ימשכו את העיין!

אלה למה את חושבת שזה מה שכל חנות עושה?!
מקווה שעזרתי..(:
באותו הנושא: