התחברות
הרשמה
יש לי מתכון שכתוב בו לשים 110 גרם קמח ו15 גרם קורנפלור, אין לי משקל של מטבח, איך אני מודדת את זה?
26 ביולי 2012, 19:31
מטבח
מתכונים
קמח
מאפים
עוגות
תשובה אחת
שואל השאלה:
תודה! (=
r
rotem l
באותו הנושא:
תחליף לקורנפלור באפייה - מה ניתן לשים במקום קורנפלור?
כתוב לי במתכון לפסטה "פפריקה מרןקאית מתוקה בשמן" אפשר לשים במקום פפריקה מתוקה?
מה אפשר לשים בעוגה במקום קורנפלור? תודה לעונים
מישהו מכיר מתכון לרוטב בפיצה שאפשר לשים את זה בטוסט פיצה, כלמיני..
אני מכינה עוגת שוקולד ובמתכון רשום לי לשים שמן, איזה סוג שמן להשתמש?
לפי מה קובעים כה בולים צריך לשים על מעטפה? ואם לפי משקל אז כמה בולים לשים על כמה משקל?
החלפת סוכר חום בסוכר לבן - במתכון כתוב לשים סוכר חום ואין בבית, אפשר לשים סוכר לבן במקום?
שאלה קצת מוזרה, שמעתי שקורנפלור הוא מצוין כמו פודרה באבקה, יש לי עור שומני ואני נערה, האם זה נכון ואפשר לשים קורנפלור על הפנים בתור פודרה?
כתוב במתכון 3 ביצים בגודל L ויש לי רק גודל M. לשים 3 או 4?
מה לעשות במתכון עוגה שכתוב לטרוף פנימה ביצים?
שימוש באבקת אפייה במקום בקמח תופח - במתכונים כתוב קמח תופח. במידה ואין לי אפשרות להשיג קמח תופח, כמה אבקת אפיה לשים לחצי כוס קמח?